Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył 457 dni temu Posty: 210 Skąd: Włocławek
Wysłany: 27-04-2010, 01:30
dobra panowie nie ma sie co sprzeczac kłocic i sobie wrzucac o du*** maryny nie jeden event przed nami na ktorym trzeba poprawic sprawy organizacyjne a ja postaram sie nie mylic stron % i nie wylac na patryka browara
Wiek: 17 Dołączył 441 dni temu Posty: 187 Skąd: Cze-wa/Strzelce Wlk
Wysłany: 27-04-2010, 11:05
deFF pierniczysz o zmęczeniu jak ja wstałem po 7 w sobotę tak poszedłem spać po 20:30 w niedziele po czy wstałem o 5:30 w poniedziałek żeby wrócić do rzeczywistości a asota dalej nie odespałem
było ok jakieś doświadczenie już jest będzie lepiej na pewno następnym razem
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył 222 dni temu Posty: 34 Skąd: Włocław
Wysłany: 27-04-2010, 20:51
Cytat:
deFF pierniczysz o zmęczeniu jak ja wstałem po 7 w sobotę tak poszedłem spać po 20:30 w niedziele po czy wstałem o 5:30 w poniedziałek żeby wrócić do rzeczywistości a asota dalej nie odespałem
gratulacje....ja wstałem w piątek o 5 rano do pracy tam 8 godzin później miałem gości w składzie Labiel, Luccas , buuren którymi wypadało się zając i poszedłem spać w poniedziałek rano o 2....wiec kolejne 3 godziny dla mnie były by morderstwem ale wszyscy inni wiedza lepiej gratulować kondycji !
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył 463 dni temu Posty: 843 Skąd: Wasilków
Wysłany: 27-04-2010, 22:20
ku***, panowie. Przestańcie już wyliczać kto ile spał, a kto ile nie spał... Mimo, że z buurenem i luccasem przejechaliśmy tyle kilometrów do Wrocka to jakoś tego nie piszemy... To jest forum ogólnodostępne i na pewno ktoś jak to przeczyta nie będzie sie chciał zarejestrować. Jak widać, spotkanie nie wypaliło i sami sobie jesteśmy winni. Na następny raz, więcej chęci.
Each intangible that you are looking for at every event. Each the rarity that you only find if everything is correct. It is a true that you all can make only together to a place where time and space do not exist. It is Mirage. Armin Only returns with the brand new live show, full of spectacular acts and perfomances. A non-stop DJ set. Only if you are aware you will understand. 2010-2011 - Armin Only Mirage. Coming soon to a city near you. More info and tickets check www.arminonly.com Get your tickets now.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum