Pomógł: 10 razy Wiek: 22 Dołączył 419 dni temu Posty: 485 Skąd: Zawiercie
Wysłany: 03-10-2009, 16:29
Hmmm praktycznie nie ma czegoś takiego. Asot jest nagrywany dużo wcześniej, tak samo jak wypowiedzi Armina, więc jeśli się gdzieś pomyli to nagrywa jeszcze raz. Ja sobie żadnej wpadki nie przypominam w regularnych epizodach. Możesz poszukać w tych nagrywanych live - 400, 350 itd Na pewno jedna rozmowa z Arnejem podczas 400 była bardzo śmieszna, ale to wynikało z poczucia humoru Arneja
Wysłany: 17-10-2009, 11:29
Przyznam się szczerze że na początku też tak mówiłem 5 zamiast S to tak piszą dzieci neo, więc nie spodziewałem się że jakiś poważny producent może czegoś takiego użyć
Pamiętacie taki śmieszny moment w starym epizodzie bo osoba która mówi "A State Of Trance with Armin Van Buren" i w tle ktoś mówi not Buren, Buuren! A te gość ok.. i na nowo mówi. W jakim to epizodzie?
Asot Year Countdown 2008 armin puszcza intro a potem kawałki które wygrały w poprzednich latach. I mówi "In 2008 Above & Beyond Air For Life" - chyba to ten kawałek tam leciał wtedy w każdym razie sie pomylił z datą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum