Wysłany: 26-07-2010, 11:53
Armin van Buuren - Full Focus, haa... mi się to podoba. Wreszcie jakiś inny kawałek, nowy styl. Spróbował czegoś nowego, czegoś czego nikt inny nie grał. Tak się tworzą nowe style na naszych oczach. Mi się ta pozycja podoba.
Pozytywnie zaskoczyło mnie to, iż Armin przyznał się, że Imagine to nie był najlepszy album.
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył 235 dni temu Posty: 679 Skąd: Tychy
Wysłany: 26-07-2010, 22:20
Jestem po przesłuchaniu po raz n-ty tego "Coming Home" i musze wam powiedzieć że to będzie hicior Świetny track i coraz bardziej pozytywnie się nastawiam do tego albumu.
Wysłany: 27-07-2010, 11:10
Tak swoją drogą Armin póki co sprytnie odkrywa przed nami kolejne tracki z albumu , same instumentalne i tylko jeden track z vocalem których jest przecież aż 10.
Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył 468 dni temu Posty: 289 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 27-07-2010, 21:55
Shon napisał/a:
Tak swoją drogą Armin póki co sprytnie odkrywa przed nami kolejne tracki z albumu , same instumentalne i tylko jeden track z vocalem których jest przecież aż 10.
na albumie ma być 8 z wokalem, tak mówił Armin.
Ostatnio zmieniony przez Kanar 28-07-2010, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył 463 dni temu Posty: 843 Skąd: Wasilków
Wysłany: 02-08-2010, 12:26
Mam dla Was kolejny kąsek. Jest to prawdopodobnie kolejna produkcja z albumu Armina. Brzmienie bardzo zbliżone do tego co Armin wydaje pod aliasem Gaia. Według mnie, to jest tytułowe Mirage. Jak Wam się podoba?
Each intangible that you are looking for at every event. Each the rarity that you only find if everything is correct. It is a true that you all can make only together to a place where time and space do not exist. It is Mirage. Armin Only returns with the brand new live show, full of spectacular acts and perfomances. A non-stop DJ set. Only if you are aware you will understand. 2010-2011 - Armin Only Mirage. Coming soon to a city near you. More info and tickets check www.arminonly.com Get your tickets now.
Wysłany: 02-08-2010, 13:17
Toż to poprostu "Surrender" tylko w lepszej jakości, track znamy w Sunrise'a Jak dla mnie Mirage to będzie ten track z intro Armin Only. Dzięki za wstawkę, w lepszej jakości brzmi o wiele lepiej
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył 463 dni temu Posty: 843 Skąd: Wasilków
Wysłany: 02-08-2010, 13:20
Mattius napisał/a:
Toż to poprostu "Surrender" tylko w lepszej jakości, track znamy w Sunrise'a Jak dla mnie Mirage to będzie ten track z intro Armin Only. Dzięki za wstawkę, w lepszej jakości brzmi o wiele lepiej
Żeby nie było że jestem gołosłowny:
Tak myślałem, że może być już znane, lecz jakość to jakość. Plus, nie słuchałem Sunrise, więc dla mnie to był nowy kawałek.
Each intangible that you are looking for at every event. Each the rarity that you only find if everything is correct. It is a true that you all can make only together to a place where time and space do not exist. It is Mirage. Armin Only returns with the brand new live show, full of spectacular acts and perfomances. A non-stop DJ set. Only if you are aware you will understand. 2010-2011 - Armin Only Mirage. Coming soon to a city near you. More info and tickets check www.arminonly.com Get your tickets now.
Wysłany: 02-08-2010, 13:59
Shon napisał/a:
Jak dla mnie "Surrender" to wymysł fanów , nie ma takiego tracka , a jest to po prostu tytulowe "Mirage".
Specjalnie dałem cudzysłów by zaznaczyć że chodzi mi o track, który jest "rozpoznawalny" pod tym tytułem. Co do tego czy jest to Mirage czy nie to ostatecznie dowiemy się dopiero po releasie albumu ale Armin napisał na swojej stronie takie cos: "‘Mirage’ is filled with musical fusions and surprising interpretations, from the orchestral masterpiece of title track ‘Mirage’, deep trance track ‘I Don’t Own You’ and housy ‘Feels So Good’ to the eerie ‘Take A Moment’ and feel-good ‘Drowning’. 16 tracks that highlight how Armin has matured as an artist.
Słyszycie tu te "orchestral masterpiece"? Ja szczerze nie, w dodatku track tak sobie mi się podoba i wolałbym żeby to był jeden z tych bonusowych dla iTunes (bo tych tytułów nie znamy i może tam być Surrender).
Wysłany: 02-08-2010, 19:51
Wychodzi na to żę Orbion to nie "ten" Orbion o którym myśleliśmy przedtem. Surrender = Orbion, a tamto to w takim razie track SvD pod aliasem Purple Haze na 100%. Jesli chodzi o sam track... nie jest zły ale mi się tak sobie podoba. Lepsze jednak takie tracki niż Imagine'owy shit-vocal trance. Rozwiane wątpliwości co do tytułowego Mirage, napewno nie jest to ten track.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum