Pomógł: 6 razy Wiek: 27 Dołączył 468 dni temu Posty: 956 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 07-04-2010, 20:12
Ze strony wrocławskiej hali:
Parkingi:
- miejsca parkingowe od strony ul. Wystawowej (przy budynku IASE i WFF) - parking strzeżony od strony ul. M. Kopernika o pojemności 240 pojazdów - parking na stadionie "Ślęży" o pojemności do 100 pojazdów
Wiek: 23 Dołączył 243 dni temu Posty: 151 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 16-04-2010, 10:55
podepnę się pod temat:
posiadam jeszcze jedno wolne miejsce w samochodzie - trasa: Tarnowskie Góry Gliwice Wrocław
Z pewnych względów nie gwarantuję natychmiastowego powrotu po imprezie (Wrocław Gliwice Tarnowskie Góry), tylko ciut odwleczony w czasie (max 4h?). Po więcej informacji pisać PW.
_________________ życie bez roweru powoduje raka płuc i choroby serca
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył 468 dni temu Posty: 265 Skąd: z Corsy(ki)
Wysłany: 16-04-2010, 18:12
Warrior Dasz radę wpaść po mnie? Mieszkam koło 10 km od zjazdu z autostrady w stronę Wrocka. Jeśli znajdzie się ktoś kto ma dalej niż ja (50 km od Wrocka), to oczywiście odpuszczam, bo ja jakoś sobie jeszcze dam radę:)
_________________ "The best way to make your dreams come true is to wake up" - Paul Valery
Wysłany: 23-04-2010, 16:29
Ja jade z wałbrzycha ... Ale to o 6 rano więc wątpie czy chce się ktoś zabrać. Wogóle takie jedno pytanko ... Jak z parkingami... Bo jak byłem na EURO 2009 w kosza to tam było 1 wielkie nie porozumienie z tym... @deff ma racje co do tych 3 miejsc parkingowych ... Jak jest ktoś z wro niech da znać nad jakąś miejscówka... Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum